last.fm to społeczny system rekomendacji muzycznych oraz radio internetowe, które buduje profil każdego użytkownika na podstawie informacji o tym jakich utworów słuchał. Na podstawie tej informacji generowane są różne zestawienia i rekomendacje.
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
Trzeba jeszcze dodać, że to "radio" jest generowane automatycznie tzn jak słuchasz z dysku muzyki rockowej, grunge, to po włączeniu radia też leci coś w tych klimatach... Dzięki opcji "radio" poznałem bardzo duzo zespołów, które sa mniej znane, a dają na prawdę czadu. Jednym słowem w radiu leci tylko nasza ulubiona muzyka!
_________________ "Życie jest zbyt krótkie, by było małe."
bardzo fajne miejsce ten last.fm. jeszcze tylko 6 osob zapisze sie go grupy „Grunge-Forum” i beda zbierane statystyki o muzyce sluchanej przez ta spolecznosc. bylo by fajanie co jest najpopularniejsze na tym forum.
http://www.lastfm.pl/group/Grunge-Forum
Mamy jak na razie 14 czlonkow. Brakuje jednego (?). Zachecam do przylaczenia, LastFm to super sprawa. Odkrylem dzieki niemu wiele rewelacyjnych kapel.
She should have had more time to spend
She should have died when she was born
She should have worn the crown of thorns
She should have been a son"
wszystkiego : ) słucham radia, mam włączone zrzucanie kawałków z playlisty na last.fm, ale jakichś tam grup i innych nie ogarniam. Zresztą - nie wiem czy to wina mojego neta, ale strona last.fm strasznie mi muli kompa.
A więc, cytując last.fm :
"Grupy to sposób na gromadzenie użytkowników o wspólnych zainteresowaniach." Należąc do jakiejś grupy możesz udzielać się na forum tejże grupy;) Znajdujesz jakąś, która Cię interesuje, zapisujesz się i tyle ;). No, mam nadzieję, że choć kwestia grup została wyjaśniona;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum