Mam siostrę i brata, chodzili do szkoły muzycznej, tylko ja się wyłamałem i teraz bardzo tego żałuję, zwłaszcza że to chyba mnie najbardziej z nich pociąga muzyka, siostra starsza, brat młodszy
Ja mam siostrę (29 lat) i brata (24) , w sumie nie narzekam, zawsze mogło być gorzej. Ogólnie z siostą mam dużo lepszy kontakt niż z bratem, ale wiadomo - zdarzają się kłótnie i awantury Ale jak jest zgoda to jest gitara
_________________ Czasami wolę być zupełnie sam,
Niezdarnie tańczyć na granicy zła,
I nawet stoczyć się na samo dno,
Czasami wolę to niż czułość waszych obcych rąk...
kto ma rodzenstwo ten wie.. bez awantury sie nie obejdzie :D .. czasem przeradza sie ona w wojne na smierc i zycie :D
Scarlett O'Hara napisał/a:
Temat zupełnie bez sensu. Ale jak ktoś ma rodzeństwo, to zrozumie. Jak panowie admini nie mają, to niech wyrzucą mój topic i ciesza się z życia ;)
o co kaman.. o to ze bez sensu miec rodzenstwo.. co to ma wspolnego z adminami i co to ma wspolnego z cieszeniem sie z "zycia"? Nie ogarniam mlodziezowego slangu...
_________________ Tym co masz jest sumienie, bracie, szanuj je bo możesz je stracić
Brat(28), fanatyczny religijnie i radykalny, według niego chyba jestem sługą szatana, ale mimo to często mi się zwierza..
I brat(25), mam z nim lepszy kontakt niż z najstarszym, ale trzeba przyznać, że jest trochę samolubny.. (zaraz to przeczyta i będzie afera :D)
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Ostatnio zmieniony przez Mika 2008-01-01, 18:44, w całości zmieniany 1 raz
Siostra, 24 lata, wieczna studentka, znaczy się jeden kierunek juz skończyła i jest w trakcie drugiego, a w łikendy podyplomówka. Siostra miała duży wpływ na moje życie. To Ona podsuwała mi kasety Kultu, Hey'a, czy Offspring'a, zabierała mnie na pierwsze koncerty ;) Kontakt mamy dobry, a nasza koalicja pomaga pokonać napady przedwczesnej menopauzy mamuśki ;> Tylko jedna osoba powiedziała nam, ze jesteśmy podobne do siebie (ja: kręcone, ciemny blond włosy, wysoka; Ona: proste, jasne, jasne blond włosy niższa ode mnie). ;)
_________________ "Jedno wam powiem, życie idioty to nie jest bułka z masłem"
Moja siostra 26 lat. Nie widziałyśmy się od listopada... Kurde! rodzeństwo się docenia dopiero wtedy, gdy się nie widzi kupe czasu... doświadczyłam tego.
_________________ "Człowiekowi godzi się starać tylko o taką wiedzę, która jest na miarę jego zdolności."
Brat - 22 lata - 3 rok studiów. Jest zajebisty, zawsze się dogadujemy.
siostra - 20 lat - czasem zastanawiam się skąd ona się wzięła, może ją w szpitalu podmienili?? Zupełnie nie możemy się dogadać, kompletne przeciwieństwo mnie i mojego brata.
_________________ Możesz żyć na marginesie, ale żyj tak, aby nie krzywdzić innych.
Brat (14lat? ;p) - słucha hip-hopu a ja robie mu ciagle na zlosc i w tym czasie na basie dzierże ;p Ogolnie wporzadku, ale każda rozmowa o cokolwiek konczy sie kłótnia, do tego sie ciagle czegos czepia.
Siostra (4 lata) - Mały wariat, ma takie duze okulary i smiesznie w nich wyglada, do tego mówi różne głupoty, na pytanie "Jaka lubi muzyke?" odpowiada albo "Metal" ;p albo "Hłip-hop" ;p mam nadzieje ze wyroscnie na grungeow'a dziewczyne ;) Do tego ma niesamowity wokal.
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum