"YouTube – otwarty serwis internetowy umożliwiający prezentację filmów, wideoklipów lub własnych miniprodukcji w internecie, reklamujący się hasłem "Broadcast Yourself" (ang. dosł. Wyemituj siebie). Ma ogromne możliwości promowania oryginalnych postaci i przedsięwzięć[1]. Powstał w lutym 2005 roku[2], zaczynał jako strona, której treścią były filmy przedstawiające kota autora. Obecnie jest największym serwisem udostępniającym takie usługi, a właściciele utworzyli spółkę You Tube, Inc.
Istnieje już na forum temat o Last.fm, więc postanowiłem zaryzykować i założyłem nowy temat dotyczący tym razem "YouTube" ...
Zapraszam do pisania różnych ciekawostek na temat portalu, jak i wklejania w tym temacie ciekawych linków, programów edukacyjnych itp. nie pasujących w żaden sposób do innych tematów.
to nie jedyny dokument o Korei Płn który oglądałem, mam na dysku i mi się podobał. Jeżeli ktos uważa że mu tak strasznie źle w tej Polsce niech poogląda sobie ten film, dla mnie fantastycznie zrobiony i otwiera trochę rąbka tajemnicy najbardziej zamkniętego politycznie i turystycznie kraju świata ;)
Pytanie: czy wy też macie problem z dźwiękiem na utube?
Mam taką akcję jak słucham muzyki na kompie, strzelam 'stop' i chcę obejrzeć coś na jutubie. Wtedy źle przewija czas i nie ma dźwięku. Jednak kilka razy "refreszam" stronę i zwykle zaskakuje.
halfpipe i Paulina Ligocka, czyli warto oglądać igrzyska dla tych wrażeń i przyjemności i nie tylko spuszczać się ze względu na "polskie medale", (choć Małyszowi chwała, szkoda dzisiaj Justyny Kowalczyk i wczoraj Tomka Sikory)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum