hah, mój dobry boże, ile na minusie trzeba mieć IQ, żeby pisać coś takiego? no whatever, śmieci są przecież fajne, nie rozumiem ich. : D
_________________ take it easy baby,
take it as it comes..
so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.
Miałem zamiar skończyć czytać po "Nie nawidzimy" i dowiedziałem się,że żeby być trÓ muszę powywalać kolorowe ubranka z szafy a zostawić te mroczne czarne.Schism, I to jeszcze jak ;]
tu nawet prowokacji nie idzie się dopatrzeć. jest temat i tyle (kolejny od tylu lat) A i spotkałem Alberta E ... mówił, że wkręta zbyt krótko trwała. Hmmm ... Czyżby miał jakiegoś czarnego konia, lub asa w rękawie? kto wie, ten wie ')
Ej ale w ogóle darzycie takim hejtem inne gatunki muzyczne? Ja tam lubię sobie naprzykład Lil Jona posłuchać albo Michaela Jacksona (zwłaszcza album Off the wall <3 ). To jest popularna opinia o fanach grunge'u- że są zamknięci.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum