<Bols> jak to rozwiązać?
<Bols> oblicz obwód prostokąta gdy przekątna ma 12cm i jest nachylona do boku pod katem 60.
<mc3> 12+12V3
<Bols> no ale żeby obwód policzyć to trzeba znać 3 boki?
<mc3> prostokąt ma 2 pary boków...
<Bols>
|\
| \
|__\
<Bols> to jest prostokąt nie?
<Bols> ma 3 boki
<mc3> jak na mnie to trójkąt...
<Bols> o k*** ...
Sytuacja: wracamy z imprezy, a konkretnie z 18-nastki, jako, że odbywała się ona poza miastem to kulturalnie przyjechała po nas mama koleżanki z mężem. (no w zasadzie to po nią ale my się tez zabraliśmy). No i teraz zabawny dialog między mamą koleżanki a moim mocno już podpitym kolegą:
- No, ale szacunek dla Pani za to, że tak Pani nas odwozi, no i w ogóle to jaka ładną Panią kierowcę mamy
(..)
-Ja to będę musiał mówić takie przemówienie na apelu (...) tutaj był tekst przemówienia (...),, no ale szacunek dla kierowcy i w ogóle ładną Panią za kierowcę mamy
- Fragment politycznego wywodu kolegi o UPR, w międzyczasie standardowo; szacunek dla rodziców i ładna Pani za kierownicą (...)
- No i jeszcze raz szacunek dla Twojej mamy za to, ze nas odwozi
-(mama koleżanki) - Dziękuję, no ale już to mówiłeś kilka razy.
- Nie szkodzi, no i w ogóle to ładną mamę masz
-(mama kolezanki) no jeszcze raz dziękuję dżentelmen z Ciebie, ale to już tez mówiłeś kilka razy
- Nie szkodzi, ja to mówię Pani, trzeba się będzie jakoś odwdzięczyć. Jak za kilka miesięcy zrobię sobie prawo jazdy to zabiorę Panią na przejażdżkę i sobie wtedy ostro pojeździmy razem...
Cóż, znowu dowcip zrozumiały raczej dla obeznanych z matmą :P
Przeglądamy z kumplem stronę ze śmiesznymi nazwiskami. Trafiło się "Potęga Wiesława" i dalej poszło:
21:45:58 Bielikow
lepsza potęga niż całka
21:46:10 stipe23
Całka Wieslawa
21:46:14 stipe23
fakt, potęga lepsza
21:46:19 Bielikow
też fajnie
21:46:22 stipe
Pochodna Wiesława
gutek: kupiłem nowy rower, jest droższy od auta Piknego a to już wstyd
ja: co ty tak szastasz tymi pieniędzmi
gutek: ja kupuję same drogie artykuły, to znaczy że są dobre
ja: to gdyby papier toaletowy kosztował 500 to byś go kupił bo najlepiej się nim tyłek podciera?
gutek: i taki jesteś, coś jest dobre a ty od razu mieszasz to z gównem
ja: taaa, nie kupuj na allegro czy w sklepie, kupuj w mango!
gutek: "wspaniałe pióro penalli, za ile? 1500 zł? 2700 zł? NIE! teraz zestaw za jedyne (tu wyciszonym głosem z głośniejszym po przecinku) 998,07 i drugi wkład dostajesz gratis
Gucio jest przebombowy, szkoda że nie mogę tu wkleić wersji głosowej, poza tym penalli to nasz slang wyśmiewczy do którego wracamy przy cenach czegos co ktos kupił itd (zwielokrotnienie ceny by pokazać jakie cos jest tanie)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum