Happy tree friends..Nie znoszę tego
Nie widzę w tym nic zabawnego..No,nie bywały zabawne fragmenty,ale to nie zmienia faktu,że nie lubię HTF.
(Hipokrytka-mam 18 odcinków tego )
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
ja mam wstręt do tych bajek po zeszłorocznych wakacjach. Pojechalam z kumpela do jej kuzyna nad morze, jednakże pogoda niesamowicie się popsuła i cały tydzień spędziliśmy przed kompem oglądając całą serię HTF, innych obleśnych bajek i horrorów o zombiakach
_________________ And I'm gone
Like I'm dancing on angels
And I'm gone
through a crack in the past
Like a dead man walking
Happy Tree Friends......pamiętam jak w gimnazjum oglądało się to na infie....co poniektóre dziewczynki piszczały, żeby to wyłączyć, itp. jak dla mnie - fajne, ale z umiarem. jak się to ogląda cały czas, to się już nudzi. tak było ze mną:)
No coz, zarabista bajka.. ale tak jak wyzej mowiliscie - z umiarem. Mozna sie nieraz dobrze usmiac :) A zna ktos Rats on Cocaine? Podobne, nawet bardzo, tyle ze to ma fabule!
tutaj daje linka do jednego odcinka, chyba wszystkie jakie sa to sa na dżoutubie :P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum