Tam jest kilka linkow do ciekawych lamiglowek, licznikow itp :) Umieszczam jako ciekawostke :)
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Az musialem to tu wstawic :D:D Normalnie mooooc!!!! :D:D:D
---
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
69, tak to moc jest :D:D Ciekawe, czy ktoś sobie jaja robił ? :D Jeśli to naprawde było to bym sobie walnął w łeb po czymś takim ;p
---
Farelka, sam fakt, tego, ze skrzywdzilem kobiete by mnie zabił psychicznie.
---
<micred> siedze sobie dzisiaj kulturalnie na meczu II ligi, przyśpiewki, szaliki itp.
<micred> nasz obrońca ma jakieś problemy w polu karnym, atakują go dwaj inni napastnicy
<micred> kibice panika, że zaraz nam strzelą gola
<micred> przede mną jakiś staruszek podskakuje na krzesełku i się wydziera:
<micred> "Walcz! Walcz! Walcz jak te słonie z 'Władcy Pierścienii'"
<Duck> LOL xD
<micred> pół sektora leżało pod krzesełkami ze śmiechu
[ Dodano: 2008-01-02, 20:05 ]
<jesus> kur#$%...nawet starsza mnie nie kocha ...jak zapytalem z zaskoczenie czy mnie kocha to powiedziała ze nie ma kasy xD xD xD
[ Dodano: 2008-01-02, 20:11 ]
<heg> koncert behemota: wygląd ludzi ogólnie wiadomy czarny zły, okrutny
<heg> kapela ma zaraz wejść pojawiają się czerwone światła, leci dym, nastrojowa muzyka zwiastująca apokalipse
<heg> i nagle wrzask z tyłu "czesio chce ognicho"
_________________ Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum