Pizda dźwig i dział pełen zamieszania, gorszego oponcoła nie widziałem jak do tej pory. Wszystkim wypaliło już mózgi! dosłownie ;) Szkoda tylko, że jeden tam się tam wdrapał. ! Hook to ty w czarnym kapturku? ;)
Odpowiednie słowa wypowiedziane odpowiednim tonem w odpowiednim czasie. Komizm sytuacyjny po prostu :)
Pamiętam jak w podstawówce wielki entuzjazm wzbudzały wszystkie tego typu "teksty" wypowiedziane przez Ed'a ("Podaj mi musztardę", "Tost z masłem")
lub Johnny'ego Bravo
To jest taka sama sytuacja jak w tych bajkach (tak głupie, że aż śmieszne) z tym, że "Jestem hardcorem" dzieję się naprawdę. Po za tym skoro wielu z nas śmiało się z tego parę lat temu to i może poczucie humoru mamy w tym kierunku skierowane :P Mam nadzieję, że w miarę zrozumiale piszę o tym co mam na myśli xP
A teraz przykład jak niesamowity może być tego typu żart. Zwaliło mnie to z krzesła miesiąc temu i ciąglę się nie podniosłem. Chodzi o ostatnię zdanie:
... oprócz tego jeszcze "dobrze, że beton zamortyzował upadek" xD
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości. Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
Dr. Gregory House
i pomyśleć że ten sławny filmik pt. Jestem harcorem xD kręcony był na sąsiednim osiedlu... xDDD byłam nawet bodajże pod tym blokiem. jestem z siebie dumna, normalnie, no.
Moth czasami przypomina tego smutasa osiołka z Kubusia Puchatka
Co Ty, nie mam takiego zamuła jak Kłapouchy ;). Po prostu to "nie weszłeś! nie weszłeś! - wszedłem, jestem hardcorem" jest już tak objechane, że można to postawić obok stwierdzenia "twoja stara klaszcze u Rubika" ;).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum