No głównie własnie chodzi mi o książki o zespołach. Ale może znacie jakieś książki, których wydarzenia dzieją się w latach 80, może w Seattle, może bohaterowie też słuchają grunge albo jest tam może wpleciony jakiś element albo nawiązanie do grunge. O to mi chodzi.
_________________ "Jestem grungem, a skoro grunge to śmiecie, to jestem z tego dumny" - Kurt Cobain
A co tu dopisywać?
Masz do dyspozycji całe forum, masę mas zespołów wymienionych... o forumowej encyklopedii, do której link dostałaś nie wspomnę. Filmy i książki.
Wyluzuj dude. Odpal sobie Nudeswirl - Independent, zeknij na stronę "rok umarł?" i popraw sobie humor albowiem słońce wyszło a w powietrzu czuć zieloną energię, która oczyszcza naszą duszę.
A co tu dopisywać?
Masz do dyspozycji całe forum, masę mas zespołów wymienionych... o forumowej encyklopedii, do której link dostałaś nie wspomnę. Filmy i książki.
Wyluzuj dude. Odpal sobie Nudeswirl - Independent, zeknij na stronę "rok umarł?" i popraw sobie humor albowiem słońce wyszło a w powietrzu czuć zieloną energię, która oczyszcza naszą duszę.
A co tu dopisywać?
no dokładnie, Aberdeen, skoro nikt nie pisze, to chyba dlatego, że tutaj nie ma już o czym.
ić lepiej pohasać po reszcie forum a nie.
_________________ take it easy baby,
take it as it comes..
so I've decided what I'm gonna do now, so I'm packing my bags for the misty mountains, where the spirits go now, over the hills where the spirits fly, ooh. i really don't know.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum