Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Kwaśne dowcipy < 18!
Autor Wiadomość
JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2006-06-16, 22:07   Kwaśne dowcipy < 18!

Mąż do żony po upojnej nocy:
- Kochanie idę do sklepu kupić jakieś bułki na śniadanie. Ile mam wziąć?
- Kup tyle, ile razy się wczoraj kochaliśmy.
Przychodzi mąż do sklepu:
Poproszę 5 bułek.... yyy...albo nie, 3 bułki, loda i kakao.
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

Wolfy 
sralalala

Wysłany: 2006-06-17, 00:50   

:mrgreen:

...ja nic nie wiem...nie mam nic do powiedzenia...

ania_ughr 

Wysłany: 2006-06-17, 13:30   

Młody wikariusz siada w konfesjonale, Przychodzi do niego chłopiec i cicho szepce "Ojcze, ciągnąłem druta" Wikariusz skonsternowany udaje się do ministrantów i pyta "Chłopcy, co ksiądz proboszcz daje za ciągnięcie druta?" Oni zaś odpowiadaja "Po snickersie" :lol:

swapper 

Wysłany: 2006-06-17, 13:43   

PRZYGOTOWANIE KAWY
Przygotowanie kawy jest jak kochanie się z piękną kobietą .
Powinna byc gorąca. Nie wolno się spieszyć . Poruszam w niej...delikatnie i mocno. Na końcu dodaję mleko.

KŁADĄC WYK ŁADZINĘ
Kładzenie wykładziny jest... jak kochanie się z piękną kobietą .
Sprawdzam wymiary, rozkładam ją na podłodze, przyciskam, kładę się na niej i posuwając się do przodu i do tył u dociskam równomiernie.

TAPETOWANIE
Tapetowanie jest jak kochanie się z piękną kobietą. Rozkładam ją na stole, pokrywam klejem i przytykam jednocześnie gładząc dłońmi.
Następnie czyszczę swój pędzel, zapalam papierosa i podziwiam swoją robotę .

ROZBIJANIE NAMIOTU
Rozbijanie namiotu jest... jak kochanie się z piękną kobietą .
Rozkładam n podłożu, rozpinam drzwi, stawiam maszt i... wślizguję się do śpiwora.

MYJĄC SAMOCHÓD
Mycie samochodu bardzo przypomina kochanie się z piękną kobietą. Pieszczę karoserię. Dmucham miękko i delikatnie. Koncentruję na tym całą swą uwagę. Upewniam się , że gąbka jest mokra

hook 

Wysłany: 2006-06-17, 14:17   

W mieście otwarto dom publiczny. Jasio przychodzi do taty i pyta sie go:
- Tato, a co robią w tym domu publicznym?
Tato speszony próbuje wymigać sie od odpowiedzi mówiąc:
- To taki dom gdzie robią dobrze za pieniądze.
Jasiu zapamiętał, a za dwa dni dostał od mamy pieniadze. I tak sobie myśli "Hm... Pójdę do tego domu, i zobaczę jak tam dobrze robią"
Poszedł, zadzwonił, otworzyla mu panna lekkich obyczajów i pyta sie:
- Czego szukasz chłopczyku?
- Tatuś mi powiedział ze tu robia dobrze za pieniadze i ja też bym chciał
Kobieta zaprowadziała go do kuchni, posmarowała 3 kromki nutellą, Jasiu zjadł, podziekował i wrócił do domu. W domu rodzice sie go pytaja
- Jasiu, gdzie byłes?
- W tym domu publicznym
- Co???? Co ty tam robiłeś????
- Tatuś przecież powiedział mi ze tam robia dobrze za pieniadze to poszedłem. Dwie zmogłem, ale trzecia to już tylko wylizałem.

swapper 

Wysłany: 2006-06-17, 14:22   

hrrr hrrr hrrr

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2006-06-17, 15:28   

Mężczyzna widzi smutną dziewczynkę więc mówi do niej:
-jesteś taka smutna...chcesz na pączka?
-a jak to jest na pączka?

Nocą idzie dziewczynka ok.8 lat przez park. Chce zapalia papierosa, napotyka grupe me?czyzn i pyta:
- Macie fajke?
- Mamy ale musisz nam wszystkim obciagnęć laske (jest ciemno wiec nie widzi ich twarzy).
Obciągneła laske wiec dostaje papierosa. Ale nie ma zapalniczki.
- A macie ogien?
- Mamy, ogien dostaniesz za darmo.
Meżczyzna odpala zapałke i oświetla twarz dziewczyny.
- Ola?!
- Tata?!
- Ty palisz?

[ Dodano: 2006-07-13, 23:33 ]
Mąż używa sobie z żoną, w pewnym momencie słychać PSSSSSST i z ust małżonki wylatuje mucha.
zdziwiło go to bardzo ale nic nie powiedział ale na następny dzień to samo i na następny, i na następny. w końcu zdenerwowany poszedł do lekarza i mówi mu jak jest.
-Panie doktorze może troche to dziwne ale podczas stosunku z żoną z jej ust wylatuje mucha
-Nie ma w tym nic dziwnego, proszę oto czopki dowcipne i kłopot z głowy
uradowany mąż wrócił do domu, od razu zaaplikował lekarstwo... ale podczas następnej zabawy z żoną sytuacja się powtarza PSSSSST i mucha.
wraca więc do lekarza, a lekarz mówi, że w takim razie to musi zobaczyć pacjentkę bo inaczej to nie wiadomo. wrócili razem i w celach demonstracyjnych mąż zaczął uprawiać z żoną seks wtem słychać PSSSSST i kolejna mucha wyleciała z ust żony
-I co doktorze, widział pan co to może być ?? jaka diagnoza?...
-Pańska żona nie żyje od trzech tygodni
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

Mika 
T-1000

Wysłany: 2006-07-15, 23:58   

Mały Jasiu siedzi razem z rodzicami w pokoju.Rodzice wyraźnie mają na coś ochotę.
-Jasiu..-nieśmiało zaczyna mama-Wyjdź na chwilę na balkon,dobrze?Muszę z tatą porozmawiać o ważnych rzeczach.
-A na długo?
-Nie,Jasiu-mówi ojciec-chwilę tylko.
Jasiu wyszedł na balkon,sięgnął po papierosa,a na przeciwległym balkonie sąsiadów widzi swojego kolegę,który zajmuje się mniej więcej tym samym,co Jasiu.
-Cześć,Krzychu!-odwraca głowę w stronę pokoju-Mamo,tato,rodzice Krzycha też się pieprzą!
Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2006-07-16, 00:58   

Podczas wieczornych pieszczot rodziców do pokoju wchodzi jasio i mówi mamo tato nie mogę spać! Tata trochę wkruwiony mówi
- idź do babci tam napewno zaśniesz!
Jasio poszedł. U babci zaczął sie kręcić podczas obracania się zachaczył babcie o cipke raz, drugi, spodobało mu się zaczął się z babcią ruchać. W domu zrobiło się głośno nagle do pokoju wpada ojciec i pyta się.
Jasio co ty robisz?
A jasio:
-HAAA ty rżniesz moją starą! Ja rżne twoją starą.

Mika 
T-1000

Wysłany: 2006-07-16, 22:46   

Lekcja polskiego.Nauczycielka sprawdza zadanie domowe.
-Dzieci,które z was chciałoby przeczytać swoje wypracowanie o zimie?
Dzieci patrzą w dół,tylko Jasiu wyrywa się do odpowiedzi.Nauczycielka udaje,że nie widzi,znając już wyskoki Jasia dość dobrze.Jednak po kilku minutach nadal nikt nie zgłasza się poza Jasiem,więc nauczycielka poddaje się i mówi:
-No dobrze,Jasiu,przeczytaj...
-Pewnego pięknego dnia,wyszedłem w zasypany białym puchem świat i skierowałem się do pobliskiego lasu,któremu śnieg nadał bajkowy wygląd.Zaszedłem nad jezioro...
"Jak ładnie",myśli sobie mile zaskoczona nauczycielka.
-...a na zamarzniętej tafli-pierdolą się dwa wilki.
-Na litość boską,Jasiu,źle!
-No źle,źle bo im się łapy rozjeżdżają!

Morze Bałtyckie(znowu).Piękna pogoda,gorąca plaża,itp,itd.Pełno ludzi,a tu nagle z morza wychodzi goły murzyn z wackiem do kolan.Ludzie wytrzeszczają na niego oczy,a on patrzy po nich,patrzy po sobie i mówi:
-No co?W zimnej wodzie się skurczył!

Do burdelu przychodzi bardzo niski,nijaki z wyglądu facet po pięćdziesiątce i mówi,że chce najlepszą dziwkę.Po chwili przychodzi wysoka,zaprawiona w bojach prostytutka i przygląda mu się drwiąco,aż tu nagle facet zdejmuje spodnie a tu wacek za kolana.Dziwce rzednie mina,ale probuje zrobić dobrą minę do złej gry.
-To może ja do buzi wezmę?
-To buzi to ja sobie sam mogę wziąć!

W czasie wykładu profesor zwraca się do studentów:
-Dzisiaj robimy ankietę.Niech podniosą ręce,ci z państwa,którzy codziennie uprawiają seks.
Ludzie podnoszą ręce,Profesor skinął głową.
-A teraz ci,co raz w tygodniu.Dobrze.Ci,co raz na miesiąc.Ok,teraz ci,co raz w roku.
-Ja!-zrywa się jeden ze studentów,bardzo uradowany.
-Dziękuję-mówi profesor.
-Ja!Ja!Ja!-student z radości tańczy w miejscu.
-Dobrze,już wiemy!Co pan tak skacze?
-Bo to dzisiaj!!

Facet znalazł ogłoszenie w gazecie."Siostry zakonne szukają meżczyzn do wyruchania.Adres klasztoru:ul.blablabla".Koleś nie może uwierzyć,czyta po kilka razy,aż w końcu poszedł do wskazanego klasztoru.
-Przyszedłem do wyruchania.
-Pierwsze drzwi na lewo-mówi przełożona.
Facet wchodzi,gdzie mu wskazano,a tam na łożku leży śliczna,młoda zakonnica.
-Sto złotych-mówi.
Facet dał jej,a ona mówi dalej-To teraz proszę wrócić na korytarz i wejść po schodach,po czym pierwsze drzwi na prawo.
Facet poszedł,wchodzi i znowu na łożku leży młoda,ładna zakonnica.
-Sto złotych.Dzięki.Teraz na korytarz i drzwi przu oknie.
Lekko zdezorientowany facet wyszedł z pokoju i poszedł,gdzie mu kazano.
-Sto złotych-mówi trzecia zakonnica w trzecim pokoju-A teraz proszę wyjść i pójśc na drugie piętro a potem pierwsze drzwi na lewo.
Facet poszedł,wszedł po schodach,podszedł do wskazanych drzwi,patrzy,a na nich wisi kartka:"Ale cię wyruchałyśmy".
Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2006-07-20, 00:08   

UWAGA KOMIKS ZAWIERA PRZEKLEŃSTWA...WRAŻLIWI NIE CZYTAĆ!!!

Rudzielec
(no)che guevara

Wysłany: 2006-07-20, 00:40   

Sory ale musze wydać swoje emocje- czegoś takiego szukałem :)

Mika 
T-1000

Wysłany: 2006-07-20, 20:43   

Miła,nie wymagająca wysiłku lektura :-D
Zaniosę miejscowym dresom,ale nie jestem pewna czy zrozumieją...

Rudzielec
(no)che guevara

Wysłany: 2006-07-20, 20:45   

http://priv.twoje-sudety....iks/dress2.html

:)

Quetzalcoati

Wysłany: 2006-07-20, 21:14   

Trzeci też jest:
http://priv.twoje-sudety....iks/dress3.html

To zarazem jak do tej pory ostatni odcinek.

Odpowiedz do tematu