Wysłany: 2008-04-14, 19:57 Eddie Vedder - 07 Apr 2008 Berkeley, CA Zellerbach Theatre
Eddie Vedder - 07 April 2008 Berkeley Eddie Vedder - University of California Berkeley, Zellerbach Auditorium Berkeley, Ca April 7, 2008
SETLIST:
WALKING THE COW-(Daniel Johnston)
AROUND THE BEND
I AM MINE
DEAD MAN WALKING
I’M OPEN
MAN OF THE HOUR
SETTING FORTH
GUARANTEED
NO CEILING
FAR BEHIND
RISE
MILLWORKER-(James Taylor)
GOODBYE
SATTELITE
DRIFTING
YOU’VE GOT TO HIDE YOUR LOVE AWAY-(Lennon, McCartney)
HERE’S TO THE STATE…(PHIL OCHS)
TROUBLE-(Cat Stevens)
IF YOU WANT TO SING OUT, SING OUT-(Cat Stevens)
PARTING WAYS
FOREVER YOUNG-(Bob Dylan)
PORCH
Encore break 1:
SOCIETY with Jerry Hannan-(Jerry Hannan)
GROWIN’ UP-(Bruce Springsteen)
LUKIN
NO MORE
ARC
Encore break 2:
HARD SUN with Liam Finn, EJ and Jerry Hannan-(Gordon Peterson)
Nowe linki jakość 192kbit, 44100Hz bez remasteru Stero.
Dodatkowo otagowane nazwy utworów i dodana okładka bootlega.
Koncert niesamowity! Dobor kawalkow gniecie! Cale ITW i tyle rarytasow na zywo? Arc nie z tasmy (choc ten wielowarstwowy wokal.., przynajmniej jest to cos nowege)? Absolutely fucking amazing.
Popracowalem troche nad ulepszeniem tego bootlega. Poprawilem nazwy kawalkow, otagowalem wszystkie utwory i przede wszystkim zwiekszylem glosnosc do 200% (w programie GoldWave).
BTW, pustak, dupo wolowa, czekalem na Ciebie. Mowiles ze chciales dzisiaj pogadac ;) Myslalem ze zaproponuje Ci zmiane linkow z pierwszego posta. No nic, to pogadamy pewnie dopiero w przyszlym tygodniu ;)
BTW, pustak, dupo wolowa, czekalem na Ciebie. Mowiles ze chciales dzisiaj pogadac ;) Myslalem ze zaproponuje Ci zmiane linkow z pierwszego posta. No nic, to pogadamy pewnie dopiero w przyszlym tygodniu ;)
Sorry MaaD lecz ostatnie 24h funkcjonuję wyłącznie na prochach przeciwbólowych. (czyt. problemy stomatologiczne )... Dziś byłem u rzeźnika i już kompletnie wysiadam z bólu!
Co do linków dzięki, uprzedziłeś mnie troszeczkę ;P. To samo mam przygotowane do upnięcia. Tym razem: 192kbit, 44100Hz bez remasteru ( inne źródełko ). Również otagowałem i dodałem fotki. No nic gdzieś je wkleję, podmienię stare. Tak czy inaczej, dzięki za Twoje...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum