Wysłany: 2011-05-31, 17:13 "Okultyzm" - czyli metal na tyłku
Szczerze współczuję osobom, których rodzice chodzą na takie kazania i biorą to na poważnie.
Jak w temacie - co sądzicie o mądrościach tego księdza? Czy Wy także chodzicie w jaskrawo czarnych kolorach? Nosicie metal na tyłku? Słuchacie szatanistycznego techno? Należycie do Emoszional Grup (w skrócie EMOOO)? Czytacie Harrego Pottera? Czy z wami coś się dzieje? Czy nas wszystkich opętał SZATAN?!
Z tego co wiem ten człowiek dostał zakaz prowadzenia dzialalnosci, ze względu na kontrowersyjne poglady. Na to wygląda, że jeszcze troche i zalozy wlasną sekte, czy jak to tam sie teraz nazywa te rozłamy. Film nadaje się do kabaretu, a ten kto go popiera niech popiera - taka osoba nie może być normalna.
od razu do 9:50 sobie przewincie i milej zabawy :D
Gadałem o nim z księdzem od religii. Tak, ma zakaz prowadzenia kazań i prowadzenia jakiejkolwiek działalności oprócz np. odprawiania mszy.
Coś na pewno ma z banią, ale najlepsze jest to, że słuchały go "babcie", które nie za bardzo się orientują we współczesnym świecie i takiemu księdzu uwierzą.
I jak zobaczy taka swoją wnuczkę czytającą Pottera to ją w najlepszym wypadku zjebie, bo ksiądz powiedział, że "Potter prowadzi do Szatana".
Na to wygląda, że jeszcze troche i zalozy wlasną sekte, czy jak to tam sie teraz nazywa te rozłamy.
Zgadzam się. Za chwilę usłyszymy o jakiejś książce wydanej przez ks. Piotra, w której opisze dokładnie każdy przypadek opętania przez szatana na podstawie jego obserwacji. Wszystkie babcie uwierzą w brednie wypisane przez tego człowieka i zacznie się rozrywka. A ja z satysfakcją będę miała pomalowane na czerwono paznokcie ;D
Jak pierwszy raz obejrzałem kazanie tego księdza miałem niezły ubaw. Gdybym był na nim w kościele ty chyba by mnie stamtąd wygonili.Jak go nazwał jeden z parafian? Aaa,taki drugi Rydzyk.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum