Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Must be the music/X factor
Autor Wiadomość
Lua 

Wysłany: 2011-07-10, 19:57   

wieczór napisał/a:
jak to jest, że wystarczy mieć brodę, długie włosy, wygląd niedomytego gościa i śpiewać rockowe kawałki, by mieć coś do przekazania?

nie, po prostu słyszałam jego wypowiedzi na różne tematy i na tej podstawie tak napisałam

wieczór 
son of kyuss

Wysłany: 2011-07-10, 23:24   

Nevermind1996 napisał/a:
wieczór, Szpakiem też się zachwycano, a wyglądem nie przypomina Gienka ;)

o bez kitu, nadal nie rozumiesz.

Lua napisał/a:
nie, po prostu słyszałam jego wypowiedzi na różne tematy i na tej podstawie tak napisałam

jakieś przykłady? serio się pytam, bo nie bardzo wiem, co on mówił. poza tym, że jest alkoholikiem i po przejściach.

Lua 

Wysłany: 2011-07-10, 23:54   

nie potrafię przytoczyć słowa w słowo, oglądałam jakiś wywiad, wyrażał opinie na temat naszego społeczeństwa, mediów, muzyki, nieważne, chodzi mi tylko o to że jest jakimś konkretem w porównaniu do Szpaka którego gadka brzmi mniej więcej: "moje motto życiowe to carpe diem, chce być artystą, kocham muzykę, jestem barwnym ptakiem, sialala, ludzie jeszcze nie potrafią mnie zrozumieć i zaakceptować". To że Loska przyznał się do alkoholizmu-jego sprawa, nie zwracam na to uwagi, tak jak i na jego włosy, i to że śpiewa rockowe piosenki i ma długie włosy, itd, itp.

junkie

Wysłany: 2011-07-11, 08:04   

Mi się wydaje, że jeden i drugi może mieć coś do przekazania światu muzycznie, ale może się okazać, że żaden temu nie sprosta. Szpak przypomina mi kogoś w stylu Micheal Jacksona albo Davida Bowiego i nie ma w tym nic złego, nawet wydaje mi się to ciekawe, Gienek znowu całkiem inaczej... Nie wiem, wydaje mi się, że albo wydadzą coś dobrego, naprawdę, albo tak przeciętnego, spłyconego, pseudo dobrego, co może trafi tam sobie do masy, ale nie do bardziej wymagającego słuchacza. No niby wydaje mi się, że Gienek prędzej wyda coś takiego, dla Polaków, bo Michał może szaleć z techniką, nie wiadomo czym, czasem może sobie wymyślić, że chce być drugą Rihanną, a Gienek wydaje się być taki bardziej polski, nasz, co nie znaczy, że spodziewam się cudów.

Nevermind1996 

Wysłany: 2011-07-11, 10:30   

wieczór napisał/a:
o bez kitu, nadal nie rozumiesz.

Chodziło ci o to, dlaczego 'wygląd niedomytego gościa' dodaje +50% do przekazu?

Consi 

Wysłany: 2011-07-11, 11:01   

wieczór napisał/a:
Lua napisał/a:

jakieś przykłady? serio się pytam, bo nie bardzo wiem, co on mówił. poza tym, że jest alkoholikiem i po przejściach.

http://nczas.home.pl/wazn...ja-za-oszoloma/
Kiedyś na to trafiłam buszując po wykop.pl ;-)

P.S. może Loska nie ma jakiejś zatrważającej charyzmy, ale kurczę, słyszeliście jego duet z Maleńczukiem? super 8-)

Lua 

Wysłany: 2011-07-11, 11:52   

Consi napisał/a:
http://nczas.home.pl/wazn...ja-za-oszoloma/
Kiedyś na to trafiłam buszując po wykop.pl ;-)

dokładnie, o to mi mniej więcej chodziło

Consi napisał/a:
P.S. może Loska nie ma jakiejś zatrważającej charyzmy, ale kurczę, słyszeliście jego duet z Maleńczukiem? super 8-)

słyszałam, na mnie osobiście wywarło to ogromne wrażenie...pamiętam swoją podnietę gdy to oglądałam :lol: nie no, naprawdę, to akurat było świetne

wieczór 
son of kyuss

Wysłany: 2011-07-12, 22:47   

oo, wolnościowiec z niego. wszystko pięknie, ale:

Cytat:
Nie chcę zbytnio polemizować z katastrofą, jednak jako człowiek z zewnątrz myślę, że bez maczania paluszków Rosji tam się nie obeszło.

tyle mi wystarczy.

Consi 

Wysłany: 2011-07-13, 12:56   

Ile ludzi, tyle poglądów na to po sposobie, w jaki jest prowadzona sprawa - jego sprawa przecież, lepiej wróćmy do muzyki, bo dyskusyjne poglądy na Smoleńsk nie wpływają specjalnie na to, co tworzy...

Nevermind1996 

Wysłany: 2011-07-13, 13:01   

Chyba, że śpiewałby o Smoleńsku, ale na razie nie zapowiada się ;D

Odpowiedz do tematu