Od czasu kiedy napisałam tutaj swoją wypowiedź trochę się zmieniło.
Z Futuramy, South Parku i Family Guy na jakiś czas zrezygnowałam. Teraz oglądam parę kreskówek i trochę anime, mianowicie:
Fineasz i Ferb, Ziomek, Salad Fingers, Cowboy Bebop, Elfen Lied, Higurashi no naku koro ni, Black Lagoon, Junjou Romantica (łącznie z drugą serią) i Kuroshitsuji. Lista anime niewątpliwie sie zwiększy.
U mnie w ostatnim czasie króluje "Wilfred". Genialny serial! :D
_________________ – (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada.
– A co jada? (...)
– Przyjaźń.
Obecnie oglądam skinsów (czekam na 6 serie :D), Blue Mountain State, Udręki Młodego Bergera, ogólnie seriale z MTV :D Ostatnio zobaczyłem, że rodzinka.pl z tvp jest także całkiem ciekawa ;)
A ja oglądam : Family Guy ,South Park i Mentalistę no i jakoś doszła do grona seriali ktore oglądam rodzinka.pl.
Czasem lubię obejrzeć Świat według Kiepskich.I Trudne Sprawy ! Nie no z Trudnymi Sprawami to żart :D
... też lubię sobie czasem luknąć na taką pikanterię. Choć stronie od TV ( takie czasy ) lubię walnąć się na kanapie i pooglądać to wszystko, ze względu na to, by być na bieżąco w temacie ')
"Boardwalk Empire" - akcja w 1920, ten klimat, a jednocześnie bez niepotrzebnego napompowania, przekręty, prohibicja w USA, maatko, genialne, szczerze polecam
Muszę kiedyś właśnie tę "Grę o Tron" spróbować jeszcze raz, miałam jedno podejście i było bardzo nieudane, ale to już po maturze
Właśnie przerabiam III sezon Lostów, w tak zwany "try miga". Jeszcze pozostały mi trzy sezony, plus dodatki. Na dzień dzisiejszy to świetna lektura, czuję się całkiem jak w domu ;) Kiedyś zrobiłem tak Housa ... polecam takie wyzwania.
Trochę tego jest... House, Przyjaciele, Świat wg. Bundych, Monk, Allo Allo, Rzym, Dynastia Tudorów, Czarna Żmija, Filary Ziemi, Co ludzie powiedzą, Jaś Fasola. Co jak co, ale seriale brytole potrafią robić. Kiedyś jeszcze lubiłem Dwóch i pół, ale bez Charliego Sheena to już nie to samo...
_________________ Ten post raczej nie jest ważny- przewijaj dalej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum