Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Seriale
Autor Wiadomość
Max 
Irrational

Wysłany: 2007-11-04, 16:38   Seriale

Jakie seriale najczęściej oglądacie???
Ja ostatnio podłapałem faze na "Z Archiwum X", serial trzymający w napięciu, z dobrą fabuła i psychodelicznym klimatem.

Chainer 
CureForOptimism

Wysłany: 2007-11-04, 16:46   

Twin Peaks

Sóha 
grejpfrutowo

Wysłany: 2007-11-04, 19:00   

"Kryminalne zagadki Las Vegas". Uwielbiam ten serial. Rzetelnie ukazana praca ekspertów kryminalistycznych. <3

Mabh 

Wysłany: 2007-11-04, 19:29   

Max napisał/a:
"Z Archiwum X"

Mój brat posiada wszystkie odcinki wszystkich sezonów. Ja ostatnio siedzę w "Prison Break" Czekam teraz aż ściągnie mi się 3 sezon :-D

"If I can't be my own, I'd feel better dead."

www.mabh.blog.onet.pl

demrisad 

Wysłany: 2007-11-04, 20:16   

skazany na smierc kiedys, 24 godziny, egzamin z zycia, gotowe na wszystko

Maryha 
Crazy Mary

Wysłany: 2007-11-04, 20:17   

Przyznaje się do oglądania "Zagubionych". Na początku było lepiej,teraz robi się z tego typowy tasiemiec. Ale mimo wszystko jest to jedyny serial który na dłuższą metę toleruje.

idont 

Wysłany: 2007-11-04, 22:00   

Jak juz kiedyś pisałam, najbardziej lubię "Hotel Babilon", który niestety zdjęli mi z anteny... :-(
ostatnio zaczęłam oglądać "Uwaga faceci!" i też go zdjęli w trakcie serii :shock:
Lubię też Lostów (mimo,że robi się tasiemiec), "Chirurgów", i (moje najnowsze odkrycie): "Doktor House" . Polecam! 8-)

pustak 
sztuka to suka

Wysłany: 2007-11-04, 22:22   

"MARRIED... WITH CHILDREN" - (Świat według Bundych - bzdurny Polski tytuł???)

"The Sopranos" - (Rodzina Soprano)

...kultowe. Jeżeli tylko nadarzy się okazja (wolny czas), wracam do tych seriali z przyjemnością ;)=

demrisad 

Wysłany: 2007-11-04, 22:24   

aaa no właśnie :D zapomniałam o rodzinie Bundych:Pp ludzka nieinteligencja w tym serialu mnie przeraża:D:D:D

Mika 
T-1000

Wysłany: 2007-11-05, 09:58   

idont napisał/a:
"Doktor House" . Polecam! 8-)

Doktor House jest w pytę! Również polecam.
Your world can end in the blink of an eye. One event, one unexpected twist of fate and suddenly the world as you knew... is gone... forever. All that you held dear, all that you held close... is washed away in a sea of distant memory. Life... is cruel. Of this I have no doubt. But life continues on... with, or without you. One can only hope that one leaves behind a lasting legacy. But so often, the legacies we leave behind... are not the one we intended.

jordi

Wysłany: 2007-11-05, 10:17   

Max napisał/a:
Ja ostatnio podłapałem faze na "Z Archiwum X", serial trzymający w napięciu, z dobrą fabuła i psychodelicznym klimatem.

Bardzo ciekawy serial, można powiedzieć mój ulubiony. Właściwie trochę czasami zamienia sie w bajeczkę o UFO kiedy pokazują latający spodek, a że jestem miłośnikiem fantastyki ale w bardziej racjonalnym wydaniu to pomijając niektóre odcinki to naprawdę bardzo fajny serial, byle by pojawiało się więcej nie przetartych tematów to i bajeczki ujdą w tle, sam dokument byłby nudny więc irracjonalnośc jak najbardziej też wskazana.
Kiedyś byłem maniakiem serialowo filmowym i tego było więcej, pamiętam dawno temu bardzo mi się podobał serial Żar Tropików, McGyver, Przyjaciele, teraz mało oglądam w tv filmów a tym bardziej seriale, wiecie - w dobie komputeryzacji... i pirackich płytek he...

hiroszima 
Kuka!

Wysłany: 2007-11-05, 10:49   

Z Archiwum X? :mrgreen: świra miałam na punkcie tego serialu jako dzieciak. Do teraz mam kilka zeszytów z opisanym każdym odcinkiem, wycinkami z gazet, wywiadami. Ba! Nawet list do Davida Duchovnego napisałam łamanym angielskim. Odpowiedź nadeszła w dzień moich 10 urodzin (jeśli dobrze liczę) i radocha była nieziemska.

jordi

Wysłany: 2007-11-05, 11:08   

hiroszima napisał/a:
Nawet list do Davida Duchovnego napisałam łamanym angielskim. Odpowiedź nadeszła w dzień moich 10 urodzin (jeśli dobrze liczę) i radocha była nieziemska.

Jak byłem mały to pisałem list do Mela Gibsona i Meg Ryan - do dziś czekam na listy, raz była tylko odpowiedź od FC Barcelony z gadżetami, ale trzymając się tematu przypomniał mi się ubóstwiany za dzieciństwa serial młodzieżowy o tytule jak się nie mylę "Nieustraszeni", karateka Ernie i jego perypetie, chyba nie przegapiłem ani jednego odcinka, była też kiedyś fajna wersja Robin Hooda, pamiętam że chyba w środy leciał, a serial ten miał dla mnie wtedy cos magicznego w sobie, żadna kolejna wersja tego serialu już nie była dla mnie taka dobra

Chainer 
CureForOptimism

Wysłany: 2007-11-05, 11:15   

jordi napisał/a:
była też kiedyś fajna wersja Robin Hooda, pamiętam że chyba w środy leciał, a serial ten miał dla mnie wtedy cos magicznego w sobie, żadna kolejna wersja tego serialu już nie była dla mnie taka dobra

o tak..jako dzieciak bylem zafascynowany tym serialem.. naprawde fajnie zrobiony..no i juz więcej nikt nie dorównał poziomem jesli chodiz o kolejne wersje seriali o robin Hoodzie.

tak to to :D http://www.youtube.com/watch?v=cW27bO2KLiM

jordi

Wysłany: 2007-11-05, 13:25   

Chainer napisał/a:
tak to to :D http://www.youtube.com/watch?v=cW27bO2KLiM

tak to ten serial, yhhh rr już sama muzyka przyprawiała mnie o dreszcz i pokazywała ducha owej magii kurcze jak to dawno było, ciekawe czy można gdzieś na necie tą wersję Robin Hooda znaleźć

Odpowiedz do tematu