Zabronisz mi tworzyć? Nie przyjmiesz mnie, bo moje prace są wąskie. mój nadgarstek jest zbyt twardy? ( i słowa ) twórczość twojego rozsądku wybiega poza normy nauczania. jesteś zagrożeniem dla przyszłości! jasne ... wyrwać chwasty, bo są zagrożeniem!
Te słowa zostały wypowiedziane paręnaście laty temu. Nie przejmuj się Hann, to nie do Ciebie ;) No chyba, że masz ochotę stać się kolejną ofiarą tego forum? ;) Tu zadaje się pytania, na innym forum otrzymuje się odpowiedzi. Nie wchodź w to ;p ;)
Obrazy Beksińskiego są z tych, które się podobają, ale nikt nie powiesił ich by sobie na ścianie, jak to powiedziała kiedyś moja koleżanka. (:
ze swojej strony mogę zaproponować Film Mówiony Wojciecha Bąkowskiego. na mnie zrobił duże wrażenie, można go obejrzeć np. w łodzkim MS2, może ktoś znajdzie w internecie
Miną miesiąc, od wystawienia kilku blejtramów na działanie sił wyższych, czyli naturalne piękno ;) pomysł sprawdził się w 99%, (pogoda , ehhh) resztę załatwi kolor i nadgarstek. Efekty już wkrótce. Natura robi swoje ;) W temacie nadal cicho, głucho i 'pusto' ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum