BlueGold, ty serio masz 14 lat, czy się pomyliłeś wpisując wiek?:D bo jeśli tka, to respekt, masz większe pojęcie o polityce niż ja:) interesujesz się tym czy was takich rzeczy w szkole uczą?
Meredith napisał/a:
Hmm, może i coś w tym jest, jednak uważam, że i tak obecnie jest lepiej niż było. Nie ma co narzekać, bo naprawdę nie jest źle (z koalicją PiSu, Samoobrony, LPRu w chwili obecnej mogłoby być o wiele gorzej). Jeszcze trochę i Kaczyński przestanie być prezydentem, baaardzo nie sądzę, aby został nim drugi raz, wszystko w rządzie się trochę wykrystalizuje, odejdą ci, co mają odejść i powoli będziemy wychodzić na prostą. Mimo wszystko jestem dobrej myśli.
mam dokładnie takie samo podejście:) jest lepiej niż było, może być jeszcze lepiej, przynajmniej częściowo odsunięto katoprawicę od władzy.
PS osobiście jestem za LiD.
_________________ A wise girl kisses but doesn't love, listens but doesn't believe and leave before she's left.
BlueGold, ty serio masz 14 lat, czy się pomyliłeś wpisując wiek?:D bo jeśli tka, to respekt, masz większe pojęcie o polityce niż ja:) interesujesz się tym czy was takich rzeczy w szkole uczą?
Między 11, a 13 rokiem życia codziennie oglądałem wiadomości Nie jest to żadna cudowna wiedza A i 14 lat to nie tak mało xPxPxP
_________________ "Mówi się, że nie można żyć bez miłości. Osobiście uważam, że ważniejszy jest tlen."
Dr. Gregory House
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum