Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: hook
2008-06-17, 20:43
Debata: Tusk vs Kaczyński
Autor Wiadomość
narcy 
une diablesse

Wysłany: 2008-06-17, 20:28   

BlueGold, ty serio masz 14 lat, czy się pomyliłeś wpisując wiek?:D bo jeśli tka, to respekt, masz większe pojęcie o polityce niż ja:) interesujesz się tym czy was takich rzeczy w szkole uczą?

Meredith napisał/a:
Hmm, może i coś w tym jest, jednak uważam, że i tak obecnie jest lepiej niż było. Nie ma co narzekać, bo naprawdę nie jest źle (z koalicją PiSu, Samoobrony, LPRu w chwili obecnej mogłoby być o wiele gorzej). Jeszcze trochę i Kaczyński przestanie być prezydentem, baaardzo nie sądzę, aby został nim drugi raz, wszystko w rządzie się trochę wykrystalizuje, odejdą ci, co mają odejść i powoli będziemy wychodzić na prostą. Mimo wszystko jestem dobrej myśli. ;-)

mam dokładnie takie samo podejście:) jest lepiej niż było, może być jeszcze lepiej, przynajmniej częściowo odsunięto katoprawicę od władzy.

PS osobiście jestem za LiD.

BlueGold 
xD

Wysłany: 2008-06-17, 20:42   

narcy napisał/a:
BlueGold, ty serio masz 14 lat, czy się pomyliłeś wpisując wiek?:D bo jeśli tka, to respekt, masz większe pojęcie o polityce niż ja:) interesujesz się tym czy was takich rzeczy w szkole uczą?

Między 11, a 13 rokiem życia codziennie oglądałem wiadomości :-/ Nie jest to żadna cudowna wiedza ;-) A i 14 lat to nie tak mało xPxPxP

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi