Breed, co to za zdanie? Jak można napisać, że dobrze że zginęli. Niby dlaczego i kiedy jakakolwiek śmierć jest dobra.
Sądze, ze chcesz zgrywać jedynie kontrowersyjnego, a zluzuj troszkę poślady synek uważając na słowa.
Cholernie kontrowersyjne. +100 do penisa i +200 do alternatywności - dla powiększenia efektu proponuję iść poskakać po ich grobach i zrobić sobie zdjęcia. Tylko nie na nk, bo teraz jest niemodne.
Rozumiem wiek, ale może trochę trzeba już zacząć dorastać, co? Tutaj na nikim takie odzywki raczej nie zrobią wrażenia. I możesz teraz mnie nawet wyzwać. Jak masz jakieś zdanie, to proponuję je uargumentować na jakimkolwiek poziomie, a nie przywalać zdaniami wyrwanymi z "dziennika zdań, które gimnazjalista musi wypowiadać na każdej przerwie, żeby go koledzy lubili".
Przepraszam za odwołanie do wieku, ale mi ręce już opadły.
Wracając do rozmowy...
Macierewicz Macierewiczem, zawsze był trochę... kontrowersyjny jakby to ująć, ale nie wolno też pomijać, że nasz rząd po prostu sprawę tego śledztwa spaprał na całej linii. W głowie mi się nie mieści, żeby śledztwo o śmierci tylu osób ważnych dla rządu było w taki sposób prowadzone. Tusk się nie popisał kompletnie (pominę Komorowskiego, mam czasem wrażenie, że on nie wie, jaką funkcję sprawuje), nic dziwnego więc, że ludzie swojego czasu podejrzewali już nawet Rosjan (co w sumie tak kompletnie nieprawdopodobne nie jest) - z drugiej strony przez to jestem w minimalnym stopniu w stanie zrozumieć lekką paranoję, w jaką wpada Kaczyński przez to wszystko - odmówić mu jednak nie można, że wykorzystuje to w strefie politycznej już do przesady...
Już gdzieś wcześniej pisałam, że raczej tego, jak było dokładnie się teraz nie dowiemy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum