Rzecz się ma tak:
http://mojapolityka.pl/testpolityczny.php
Tu jest test polityczny. 30 szybkich pytań i na końcu otrzymujemy wynik. Przedziały wartości od -100 do +100. Mój to:
TRADYCJONALIZM +30
WOLNOŚĆ GOSPODARCZA +82
WOLNOŚĆ OBYWATELSKA -10
Jak dobrze się trafi w schemat to wychodzi jeszcze ideologia. Ja pamiętam kilka miesięcy temu miałem konserwatywny liberalizm. Ale poglądy się zmieniają.
przeszedłem 10 pytań i mi się znudziło.Często są podwawane odpowiedzi,które można by zaznaczyc jednocześnie,co jest bliższe dla kogoś,niż 1 pogląd.Zdecydowanie to duży minus tego testu.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Tradycjonalizm -18%
Wolność gospodarcza - 50%
Wolności obywatelskie - 45%
---
„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Tradycjonalizm - 22
Wolność gospodarcza - 22
Wolności obywatelskie -11
Chrześcijańska demokracja (chadecja)
dziwne zwłaszcza z pytaniami odnośnie aborcji, eutanazji i spraw Kościoła odnośnie polityki, Kościół a podatki wyniki nie precyzują idealnie, ale skoro tak pisze to niech będzie, muszą być kryteria punktowe, wychodzę na PiS-owca, dewotę i Bóg wie kogo jeszcze, smiech na sali
Liberalizm demokratyczny.
Tradycjonalizm- 12
Wolność gospodarcza-30
Wolności obywatelskie- 3
Dziwnie mi się to rozwiązywało, bo o podatkach i takich sprawach nie mam w ogóle pojęcia.
QbaM, to nie ten test jest chory... Po prostu wszystko wyszło na jaw...
O, N@rvana ma tak samo niskie poczucie tradycjonalizmu jak ja. Póki co mamy najniższy wskaźnik tradycjonalizmu ze wszystkich, którzy robili ten test.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum