kiedyś się w to "pobawię" obiecuję;D gdzieś mi się tu czyjeś wskazówki napatoczyły kiedyś nie wiem czy nie Chainera(?) więc też skorzystam:D dzięki dzięki:D
_________________ If I can't be my own
I'd feel better dead!
Pamiętam, jak też nie chciałam się do tabulatur przekonać. I nie zapomnę, jak próbowałam nauczyć się grać jedną z kolęd (korzystając po raz pierwszy z tabów). Już wydawało mi się, że słyszę melodię, wołałam brata, by posłuchał, a tu wielkie rozczarowanie. Nie przeczytałam tabulatur w poprawny sposób i trzeba było zacząć od nowa. Oj, wkurzyłam się wtedy .
czyli wiem, że będzie trudno:D zobaczy się co i jak... jak będę miała czas to się zajmę tym... póki co jestem umówiona i zobowiązana jutro żeby ulepić z siostrzenicą bałwana...:)
_________________ If I can't be my own
I'd feel better dead!
Taby (a raczej samo ich czytanie ;)) jest proste! ;) Choć moja kuzynka kiedys sama próbowała rozkminić jakąś piosenkę i zagrała ją do góry nogami - najgrubszą strunę jako najcieńszą itd. ;p
oj tak.... kiedys dawno temu tez mialem podobny problem... ;p no ale po pierwszych 4 dzwiekah stwierdzilem ze cos jest nie tak i sprobowalem odwrotnie :P
Problem zawsze pojawia się wraz z technikami... ;p tu oznaczenia nie zawsze sa tak oczywiste jak cyferki na strunach....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum