„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”
Słuchajcie nie jestem z tych co się znająd na komputerze, więc pomóżcie: ściągnełam to z tej strony Chainera, rozpakowałam,ale nie moge tych plików włączyć. Jakiegoś programu nie mam czy co ? :D
Kolego Jamiku, nie każdy ma tak dobry słuch żeby samemu to rozpisywać, ale popieram że tak jest najlepiej.. Sama próbuje, ale nie zawsze mi wychodzi w zasadzie to wogóle mi nie wychodzi;))
A ja mam pytanie... jestem baaardzo początkującym gitarzystą Umiem w zasadzie tylko Come As You Are, Nirvany banalnie proste.. dlatego: Czy moglibyście powrzucać trochę tabów tych łatwiejszych (wg Was of course) piosenek? Przydało by się
Pozdrawiam
_________________ "Smiejecie sie, ze jestem inny. A ja smieje sie z was, bo wszyscy jestescie tacy sami"
wszystkie taby do -perkusji, -pianinka ;), -gitary, -basu są tu www.e-chords.com
to jest dobre ;p.. tylko jak jest muzyk mało popularny to ni ma nic :( szukałam czegoś Meredith Brooks i tylko 'Bitch' było
[ Dodano: 2007-06-13, 20:52 ]
proooosze, pomóżcie ..
wiecie gdzie mogę znaleźć taby do takiej biesiadnej, weselnej piosenki 'Cudownych rodziców mam' ? Nie żebym CHCIAŁA to grać, ale już obiecałam.. i nie mogę nigdzie znaleźć, buuuuu !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum