Wysłany: 2006-06-16, 22:14 Taby do utworów różnych
Ma ktoś chwyty na gitarę do piosenki z "Lost dogs" a konkretnie tej napisanej dla Staley'a(po chwlil ciszy po Bee girl).Nie chcę orginalnych,bo ciągle stroić,a może ktoś przerobil na normalne(np: ja zrobiłem Oceans...łatwiej).
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Tak a propos tej piosenki, ona ma jakis tytul? Z jej pochodzeniem wiaze sie jakas ciekawa historia? ;)
Masz moze do niej tekst? Jak tak bede wdzieczny jak go tutaj wkleisz.
_________________ KULT:Krzysztof Banasik,Tomek Glazik,,,PEARL JAM:Matt Cameron,Eddie Vedder, Janusz Grudziński,Irek Wereński,,,,,,,,,,,,,Stone Gossard,Jeff Ament,Mike McCready Janusz Zdunek,Piotr Morawiec,,,,,,,,,,,,,,,,,NIRVANA:Dave Grohl,Krist Novoselic,Kurt Cobain Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS:Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney
Wziete z angielskiej wikipedii na temat Lost Dogs:
Cytat:
It also includes the hidden track "4/20/02" at the end of Disc 2. It is a tribute to Layne Staley of Alice in Chains. His body was found on that date after he died of a heroin overdose on April 5, 2002.
Przynajmniej wiemy juz, ze utwor ten nosi tytul "4/20/02".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum