Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Nowa płyta AiC
Autor Wiadomość
Fenixxx 
Sickman

Wysłany: 2007-04-27, 19:18   Nowa płyta AiC

:shock: :shock: :shock:
http://muzyka.onet.pl/0,1526784,newsy.html
http://www.aliceinchains.com/baldy.aspx

I stało się. Chłopaki nagrają zapewne nowy album z DuVallem (chociaż może bedzie to ktoś inny) na wokalu. Szkoda, że pod starą nazwą, ale jeżeli wyjdzie z tego coś dobrego to myslę, że im to wybaczymy.

Scarlett O'Hara 
born to be wild

Wysłany: 2007-04-27, 19:21   

Ale... Czy z tego może wyjść coś dobrego? Może jestem uprzedzona, ale dla mnie Alice In Chains już nie istnieje jako to stare, dobre Alice In Chains. Legenda się skończyła. I wcale nie mam ochoty na nową płytę.

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2007-04-27, 19:22   

Zmienić nazwę i jestem bardzo ciekaw tego co wyjdzie...oby klimat samych instrumentów i pogłosu nagrań był taki sam jak zawsze ;-)
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

szary 

Wysłany: 2007-04-27, 20:33   

niech sobie tą nową CD wsadzą w swoje kolekcje z domowymi nagraniami, Aliców juz nie ma :P teraz jest DuVall In Chains

Chainer 
PrzebŻydły

Wysłany: 2007-04-27, 21:07   

Szary...nie pierdziel glupot juz..bo tego typu komentarze to Ty sobie sam wsadzic mozesz wiesz sam gdzie..
ja tam jestem cholernie ciekaw nowej plty..a dopiero jak ona wyjdzie i przeslucham ja 10 razy to wypowiem sie na ten temat

szary 

Wysłany: 2007-04-27, 21:15   

to nie są głupoty tylko to co mam do powiedzenia to ten temat, a ze Ty taki wielki fan to Ci wszystko jedno, byle bylo napisane Alice In Chains

Chainer 
PrzebŻydły

Wysłany: 2007-04-27, 21:22   

ta ta ta..gadaj sobie zdrow...
znawca muzyki sie znalazl.. pieprzysz..jakies uprzedzenia masz czy co?? sam polecisz do sklepu i kupisz plytke. chociaz do tego sie nie przyeznajesz.
a narazie nie ma co nawet spekulpwac , bo jeszcze nic nie wiadomo wiec cicho ;]

szary 

Wysłany: 2007-04-27, 21:31   

tak sie skklada ze nie, ani mi sie nie śni kupywać odgrzewanych zwłok, jest przecierz tyle wspaniałych kapel na ziemii

Chainer 
PrzebŻydły

Wysłany: 2007-04-27, 21:40   

po pierwsze to kupOwać..a o drugie..jakich odgrzewanych zwlok ??:/
normalnie takie bzdury gadasz ze szkoda rozmawiac z Toba :/
ja pierdziele.
Ja jestem pewien, ze to bedzie cos ciekawego.. i bardzo sie ciesze ..i jestem ciekaw co tez Jerry i spolka są w stanie stworzyc..moze cos nowego :)

szary 

Wysłany: 2007-04-27, 21:52   

Chainer napisał/a:
po pierwsze to kupOwać..a o drugie..jakich odgrzewanych zwlok ??:/

to bylo celowo kupywać

Chainer napisał/a:
normalnie takie bzdury gadasz ze szkoda rozmawiac z Toba :/
ja pierdziele.

fajnie ze sie dogadalismy

JAMik 
Poligon nr. 4

Wysłany: 2007-04-27, 22:10   

Dziwi mnie jedno Szary.Zawsze pisałeś,że niepodoba CI się,iż wszyscy AiCh to dla ludzi Staley...pisałeś,że Cantrell to główna postać.

Teraz będzie plyta w większości Jerry'ego i może być coś fajnego.

Warto pamięrać,że nikt nie zmusza do kupna tej ew. plyty ;-)
Kazik Staszewski,Tomek Goehs,,,,,,,,G,,,,,ALICE IN CHAINS: Jerry Cantrell,Layne Staley,Mike Starr,Sean Kinney

szary 

Wysłany: 2007-04-28, 09:54   

JAMik napisał/a:
Dziwi mnie jedno Szary.Zawsze pisałeś,że niepodoba CI się,iż wszyscy AiCh to dla ludzi Staley...pisałeś,że Cantrell to główna postać.

eee chyba coś Ci sie pomyliło, nigdy nie sądziłem że Jerry jest frontmanem Aliców

Gieferg

Wysłany: 2007-04-28, 11:05   

Cantrell zawsze był główną postacią w tej kapeli (choć trochę taką "szarą eminencją"). Zaprzeczać mógłby tylko ktoś kto nie ma AIC pojęcia. WIększość piosenek pisał on i to jego zespół. Cieszę się z takiego newsa, z niecierpliwością czekam na płytkę, na szczęscie nie mam takich uprzedzeń jak co niektórzy :P i tylko na tym skorzystam ciesząc się nowym albumem :12:

I bardzo dobrze że pod szyldem Alice In Chains :mrgreen: jest Kinney, Inez i przede wszystkim Cantrell, więc niby co to za zespół?

Dżem jakoś może grać i nagrywać pod starą nazwą choć nie ma już Ryśka i Pawła, a mimo to radzą sobie świetnie (byłem na dwóch koncertach i uważam że ten zespół to zdecydowanie najlepsza polska kapela) więc czemu nie AIC ?

Cytat:
I wcale nie mam ochoty na nową płytę.

Niech każdy kto tam marudzi zda sobie w końcu sprawę, że jest masa ludzi, którzy mają ochotę na nową płytę i nie zrzędzą że to "już nei to samo" bo wiadomo, że to nei to nie będzie samo, ale są kapele, które po zmianie wokalisty zrobiły jeszcze sporo dobrego materiału (AC/DC, Pink Floyd) więc może i im się to uda.

W ogóle osttnimi czasy twierdzenie "To już nie będzie to samo" coraz bardziej mnie irytuje a osoby je wygłaszające kojarzą mi się z jakimiś spróchniałymi dziadami wspominającymiz rozrzewnieniem czasy swej młodości i całkowicei negującymi teraxniejszośc.

Moth 
Fra Diavolo

Wysłany: 2007-04-28, 11:49   

Gieferg napisał/a:
W ogóle osttnimi czasy twierdzenie "To już nie będzie to samo" coraz bardziej mnie irytuje a osoby je wygłaszające kojarzą mi się z jakimiś spróchniałymi dziadami wspominającymiz rozrzewnieniem czasy swej młodości i całkowicei negującymi teraxniejszośc.

Ja tam bym ich określił mianem ludzi o poglądach 'skrajnie sentymentalnych'. To co nowe nie może być dobre ?:)
Na bank nowa płytka Alicji to będzie dla mnie jeden z najważniejszych niusów muzycznych.

Your god is dead and no one cares . If there is a hell I'll see you there.

Chainer 
PrzebŻydły

Wysłany: 2007-04-28, 12:19   

Nowa plytka Alice In Chains..juz jest przeze mnie bardzo mocno porządana :mrgreen:
Oczywiscie żałuje ze nie ma juz LAyne'a i to nie z nim wydadza plyte, cholernie zaluje,, ale nie ma juz takiej szansy.. Ja poprostu czekam na to, co poterafia zrobic jeszcze Cantrell, Inez i Kinney. Niewazne kto bedzie na wokalu..ja jestem poprostu ciekaw co z tego wszystkiego powstanie i zarazem bardzo sie ciesze.

A to, że ludzie marudza..to normalne..w Polsce żyjemy nieprawdaż? :12: :12:

Odpowiedz do tematu