Grunge Forum
FAQ  Szukaj  Użytkownicy  Grupy Rejestracja  Zaloguj  Download Nasze loga

Poprzedni temat :: Następny temat
Dla maniaków Pearl Jam - pokażcie swoje tattoo:)
Autor Wiadomość
sopel 
GRUNGE!

Wysłany: 2009-02-02, 23:54   Dla maniaków Pearl Jam - pokażcie swoje tattoo:)

Witam wszystkich fanów PJ.
Nie znalazłem nigdzie takiego tematu wiec zaczne ja:)
macie jakieś malunki na waszych ciałach dotyczące Pearl Jam?
Ja sie pochwale swoim:)

pustak 

Wysłany: 2009-02-03, 03:34   

No spoko, fajny. Tylko bez jajek moim zdaniem, tzn. na co i po co, pytam się? Przyznaj się, chciałeś nam tylko zademonstrować swoje muły :roll: :-P ;)=
Tak poważnie, to kiedyś sobie takiego zapodam ;)

"życie to inteligentna wieża, do której klucz posiadają wyłącznie najmądrzejsi. nieporozumienie jest gorsze od głupoty."
WYBIERAM TYLKO TO, CO NAJLEPSZE - T.B.S - D.R.P - NIE MASZ WYBORU? WYBIERZ NAJLEPSZYCH!

hiroszima 
Kuka!

Wysłany: 2009-02-03, 06:13   

Tatuaże fajna sprawa, ale chyba nie zdecydowałabym się na żaden związany z konkretnym zespołem. Nawet, kiedy o Pearl Jam chodzi.

sopel 
GRUNGE!

Wysłany: 2009-02-03, 10:55   

Kurczę pustak, chciałbym zaprezentować ale niestety nie mam:P może kiedyś się dorobię:)
a co do tatuażu związanego z ulubionym zespołem, powiem tak... tatuaż z reguły ma odzwierciedlać Twoją osobowosc albo dany moment w Twoim życiu. Tak sie składa że u mnie odzwierciedla i jedno i drugie bo kojarzy mi sie z moim najlepszym okresem w życiu,który właśnie trwa,a bez przerwy towarzyszy mu muzyka Pearl Jam:)
pozdro!

YodaM 
Grafik
Poligon nr.4

Wysłany: 2009-02-03, 11:26   

W sumie tatuaz fajna sprawa, ale zawsze myslalem ze najlepiej jest wymyslec cos samemu, jakis niepowtarzalny wzór nawiązujący do kapeli :) Co by nie pisac, to taki jak Ty masz, ma pewnie jeszcze setka innych osób na swiecie czy nawet w Polsce :]

Schodami do nieba :) - Teraz pod niebem znaleźć mnie można :)

---

LOVE BUZZ - czyli stąd do wieczności :]

---

„Wszystko zdarza się tylko raz. I nigdy nie wraca.
Jeśli będziesz próbował[a] wskrzeszać przeszłe zdarzenia, ominiesz to, co ma się wydarzyć w następnej kolejności”

stipe 
kaleka

Wysłany: 2009-02-03, 12:08   

A co mają powiedzieć właściciele tribali ? ;) Pierdyliardy takich samych motywów nawet na jednej siłce znajdziesz ;)
Ja do ta2sów jestem sceptycznie nastawiony (pomijając motyw gargulca na wewnętrznej stronie ramienia, nie wiedzieć czemu kręci mnie to jak jasna cholera :D), ale ten mi się podoba. Jest jajcarski :D

Moody Guy 

Wysłany: 2009-02-04, 13:32   

fajny ale według mnie zbyt pospolity i nieoryginalny aczkolwiek dobrze zrobiony :)

Old Member witch new account

Marianne 

Wysłany: 2009-02-05, 20:40   

Moze tak przemianowac topic, ogolnie na tatuaze? Akurat tatuaze nie sa tylko dla fanow PJ ;p Zartuje.. ogolnie, sopel, to wybrałes sobie kiepskie miejsce na ten tatuaz ;] Ja bym go umiesciła na karku, albo na.. dłoni, po wewnetrznej stronie ;p Na ramie taki 'delikatny' wzor sie nie nadaja, na karku lepiej by wygladał ;)

Czy ja wiem, czy pospolite tatuaze to zło.. jak masz 50 tatuazy to jeden pospolity roznicy nie zrobi, gorzej jak masz tylko jeden i pospolity ;p To taki komentarz, do tego co napisał mistrz Jedi ;)
Zawsze powtarzam, ze kiedys wytatuuję sobie polowe ciała.. moze jednak kiedys wytatuuje.. ale nie z Pearl Jam ;p

arkoxxx 

Wysłany: 2009-10-04, 09:37   

No to macie mój

QbaM 
mehene?

Wysłany: 2010-01-29, 19:02   

photoshop... ;p

SPRZEDAM FENDER FRONTMAN 212R za 880PLN do negocjacji!

pustak 

Wysłany: 2010-02-01, 22:41   

byczo wyglądają :mrgreen: ;) zdecydowanie łydka jak do takich giga rozmiarów... o tak! łydka to dobry pomysł ;) ( może to wina tylko źle zapodanych fotek, że tak duże się wydają ?)

"życie to inteligentna wieża, do której klucz posiadają wyłącznie najmądrzejsi. nieporozumienie jest gorsze od głupoty."
WYBIERAM TYLKO TO, CO NAJLEPSZE - T.B.S - D.R.P - NIE MASZ WYBORU? WYBIERZ NAJLEPSZYCH!

arkoxxx 

Wysłany: 2010-02-14, 19:57   

moj nie jest taki duzy. okolo 11 cm

Odpowiedz do tematu